Naše poslanstvo

Naše poslanstvo v FE Studiu je zagotoviti izjemne storitve na področju organizacije dogodkov, prenosov v živo, medijskega pokrivanja in tehnične podpore. Zavezani smo k ustvarjanju nepozabnih izkušenj za naše stranke in njihove udeležence. Naše delo temelji na inovacijah, zanesljivosti in strasti do tega, kar počnemo.

Naša vizija

Naša vizija je postati vodilno podjetje na področju hibridnih dogodkov in prenosov v živo. Želimo si oblikovati prihodnost dogodkov, tako da bomo vedno v koraku s časom in bomo izkoristili najnovejše tehnologije za izboljšanje izkušenj naših strank. Verjamemo v moč povezovanja ljudi, ne glede na to, kje so.

V FE Studiu smo več kot le ekipa – smo družina. Vsak dan se trudimo, da bi našim strankam zagotovili najboljše storitve in izkušnje. Naše delo je naša strast in nič nas ne veseli bolj, kot ko vidimo zadovoljne stranke in uspešne dogodke.

Mnenja strank

"Sodelovanje z ekipo FE Studio je bilo izjemno. Njihova profesionalnost, pozornost do detajlov in inovativni pristop so naš dogodek dvignili na višjo raven. Toplo priporočam njihove storitve."
Ana
Direktorica
"FE Studio je zagotovil izjemno tehnično podporo za naš dogodek. Njihova ekipa je bila vedno na voljo in je hitro rešila vse tehnične težave, ki so se pojavile. Zaradi njih je naš dogodek potekal brez težav."
Marko
Koordinator dogodkov
"Zahvaljujoč FE Studiu smo lahko naš dogodek prenašali v živo in dosegli širšo publiko. Njihova storitev je bila zanesljiva in kakovostna, njihova ekipa pa izjemno podporna."
Petra
Vodja marketinga